R

Ring oss 33 44 10 27

Åpent Mandag–Lørdag 09.00-18.00. 
Søndag 12.00-18.00

Gode vurderinger

Les anmeldelser om oss

Bestill Opphold Idag

Gjennom online booking

R

Ring oss 33 44 10 27

Åpent Mandag–Lørdag 09.00-18.00. Søndag 12.00-18.00

Bestill Opphold Idag

Gjennom online booking

Vi tilbyr lufting av din hund!

Syntes du hunden din er mye hjemme alene? Du jobber kanskje turnus eller lange dager?

Av forskjellige årsaker kan det være vanskelig for deg og komme ut på tur med hunden din, eller er det tiden som ikke strekker til i en hektisk hverdag.

Vi på Thorsheim kan gi deg gleden av å komme hjem til en lykkelig og harmonisk hund, som er ferdig luftet.

Vi tilpasser turer og aktiviteter for din hund, helt etter dine behov i små grupper av tilsvarende hunder. Vi har lang erfaring med alle raser, er veldig opptatt av trivsel og sikkerhet for din firbente venn når den er sammen med oss på turer i skog og mark, eller når den løper løs og leker med sine venner i våre store inngjerdede områder på vår fantastiske gård i Andebu.

 

Har du valp, løpsk tispe eller en hund som liker seg best på tur alene, så er det ikke noe problem, bare gi oss beskjed så lager vi et eget opplegg for deg og din hund.

 

Thorsheim Hundelufting tilbys mandag-fredag mellom 09.00-15.00.

Vi kan også tilby hundelufting i helger og på kvelder når vi har kapasitet, men da mot et lite tillegg i prisen. Skulle dagen din av en eller annen grunn bli lenger enn planlagt, kan hunden din være hos oss frem til klokken 18.00, men da må du selv hente den hos oss. Den kan også overnatte i sitt eget rom i vårt moderne Hundehotell.

 

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende hundeprat, vi er her for deg og din firbente venn.

 

“Vi er så heldige å være beriket med mange fine turområder som din hund vil få mye glede av. Vi ser til at din hund kommer seg ut minst 3 ganger i løpet av dagen, ute i vår inngjerdede luftegård og på tur i skogen. Hunder har som regel stor glede av å kunne løpe fritt, det får den muligheten til hos oss under kontrollerte omstendigheter da vi har et innendørs område på 1000 m2.”

Kontakt oss