R

Ring oss 33 44 10 27

Åpent Mandag–Lørdag 09.00-18.00. 
Søndag 12.00-18.00

Gode vurderinger

Les anmeldelser om oss

Bestill Opphold Idag

Gjennom online booking

R

Ring oss 33 44 10 27

Åpent Mandag–Lørdag 09.00-18.00. Søndag 12.00-18.00

Bestill Opphold Idag

Gjennom online booking

Thorsheim Hundeskole

Privattrening for deg og din hund

Hundeskolen

Har ikke hundeholdet ditt blitt helt som du så for deg, har du en hund som drar i båndet, blir utagerende når dere møter andre hunder eller mennesker. Den er urolig inne, masete, og bjeffer uhemmet når noen kommer, eller ringer på døren. Når du er ute på tur så kan du ikke slippe hunden din, fordi den ikke kommer på innkalling. Du har kanskje allerede gått på forskjellige kurs, men får ikke hel løst utfordringene som du og hunden din har. Eller du har en livssituasjon hvor det er vanskelig å få tid til å gå på kurs til faste tidspunkt i en altfor travel hverdag. Alt dette kan jeg hjelpe deg med, jeg kommer hjem til deg og registrerer hva slags utfordringer dere sliter med, viser og lærer deg hvordan dette skal løses, og gir deg en treningsplan og verktøy som du og hunden din jobber videre med, så du får den lydige og harmoniske hunden du har ønsket deg. Under denne prosessen får du all oppfølging du trenger på telefon eller mail. Jeg kommer på et nytt hjemmebesøk hvis det skulle være nødvendig.

Du er også velkommen til vårt Hundesenter i Andebu for en konsultasjon der vi gjennomgår de utfordringene dere måtte ha, det vil forgå på samme måten som et hjemmebesøk, og du vil få den samme type oppfølging. En annen mulighet er å ta en eller flere privat timer sammen med meg og hunden din, her på gården har vi flotte treningsmuligheter både ute og inne.

Hvis du ønsker kan jeg ha hunden din her hos meg for daglig trening, i en kortere eller lengere periode. Dette kan være en fin måte for å få en bra start, og gjøre det litt lettere for deg å komme i gang og fortsette prosessen sammen med hunden din.

 

Her er noe av det vi kan hjelpe deg med:

 

  • Utfordringer med forskjellige typer uønsket adferd hos din hund.
  • Hverdagslydighet/Dressurtrening av familiehunder.
  • Grunndressur av alle typer jakthunder.
  • Spesialtrening av alle typer jakthunder.
  • Apporttrening av stående fuglehunder, frem til apportbevis.
  • Trening av Retrivere, fra valp til jaktprøver.

 

Jeg har lang erfaring med alle typer hunder og raser, kontakt meg for priser og mer informasjon, eller for en hyggelig hundeprat.

 

 

Privattrening

Ønsker du privattrening eller annen hjelp, så er det bare og ta kontakt med meg.

Flotte treningsområder

Vi har flotte treningsområder her på gården, blir det for vått, mørkt eller kaldt så trener vi innendørs i vår store flotte hall.
N

40 års erfaring

Jeg har 40 års erfaring med hunder, det gjelder alle raser og alle typer hunder.

Du og din hund kan komme til Thorsheim Hundeskole å trene her på gården, når det passer for deg. Du kan velge å trene på dagtid, kvelder eller i helger. Du har også mulighet til å sette hunden din her hos oss for trening/dressur, i korte eller lengere perioder.

Vi har flotte treningsområder her på gården, blir det for vått, mørkt eller kaldt så trener vi innendørs i vår store flotte hall.

Hvis ditt hundehold ikke har blitt helt som du og familien hadde tenkt, det har kanskje dukket opp utfordringer som virker umulig å løse på egenhånd. Eller du kanskje bare trenger hjelp til å løse noen floker i treningen, så ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende hundeprat.

Ønsker du privattrening eller annen hjelp, så er det bare og ta kontakt med meg.

Bilder fra fasilitetene

Priser

 – Hjemmebesøk – 3.900,-
                       – Konsultasjon her på gården – 2.500
                           – Trening pr. time her på gården – 900,-
                        – Trening/oppstalling pr. uke – 7.500,-

 

 

På Thorsheim Hundeskole tilpasser vi treningen helt etter dine behov, og utfordringer. Vi kan komme på hjemmebesøk til dere, så vi får oppleve de reelle utfordringene dere har. Så kan vi gi dere de verktøyene, og den veiledningen dere trenger for å løse utfordringene. 

Prisen for hjemmebesøk er basert på at det ikke er lenger kjøretid enn 45 minutter fra Andebu. Bor du utenfor dette området, ta kontakt, så vil du få en eksakt pris for hjemmebesøk på din adresse.

 

Vi er så heldige å være beriket med fine treningsområder her på gården som du og din hund vil få mye glede av. inngjerdede områder utendørs, og en stor innendørs hall som er tilgjengelig for deg og din hund. Dette gjør at vi kan trene under kontrollerte forhold hele året, og i alt slags vær. Velkommen til oss på Thorsheim Hundeskole.

Kontakt oss