R

Ring oss 33 44 10 27

Åpent Mandag–Lørdag 09.00-18.00. 
Søndag 12.00-18.00

Gode vurderinger

Les anmeldelser om oss

Bestill Opphold Idag

Gjennom online booking

R

Ring oss 33 44 10 27

Åpent Mandag–Lørdag 09.00-18.00. Søndag 12.00-18.00

Bestill Opphold Idag

Gjennom online booking

Thorsheim Hundeskole

Privattrening & trening i grupper

Hundskolen

Det er meg Roger Aasland som står bak Thorsheim Hundeskole. Jeg har 40 års erfaring med hunder, det gjelder alle raser og alle typer hunder. Det hele startet da jeg som 14 åring fikk mast meg til Schæfer tispa Tanja, konsekvensen av dette var at jeg ble sendt på Geir Nordenstam sin hundeskole, det var den beste investeringen mine foreldre la i min oppvekst, og jeg er takknemlig for alt jeg lærte av Geir.

Men det er jakthunder som ligger mitt hjerte nærmest. Jeg har selv hatt alle de mest vanlige typer jakthunder og raser, jaktet mye og ført dem til premiering på jaktprøver. Den største opplevelsen var nok å bli Norgesmester på Lavland med Strihåret Vorsteher Mælarens GK Thin Lizzie.

Har sammen med familien drevet Hundehotell i snart 20 år, dette har gjort at jeg daglig i alle disse årene har fått mulighet til å studere og jobbe med de fleste raser og mange forskjellige individer. Under alle disse årene har jeg hatt hunder inne til dressur og trening for kunder. Og jeg har hjulpet mange hunder med såkalte “adferds problemer“.

Privattrening

Ønsker du privattrening eller annen hjelp, så er det bare og ta kontakt med meg.

Flotte treningsområder

Vi har flotte treningsområder her på gården, blir det for vått, mørkt eller kaldt så trener vi innendørs i vår store flotte hall.
N

40 års erfaring

Jeg har 40 års erfaring med hunder, det gjelder alle raser og alle typer hunder.

Thorsheim Hundeskole har fortløpende kurser og treninger her på gården. Du kan velge mellom privattrening, trening i grupper eller å sette hunden din til oss for trening/dressur. Det er også muligheter for raseklubber/klubber og bestille tilpassete kurs for sine medlemmer.

Vi har flotte treningsområder her på gården, blir det for vått, mørkt eller kaldt så trener vi innendørs i vår store flotte hall.

Hvis ditt hundehold ikke har blitt helt som du og familien hadde tenkt, det har kanskje dukket opp utfordringer som virker umulig å løse på egenhånd. Eller du kanskje bare trenger hjelp til å løse noen floker i treningen, så ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende hundeprat.

Ønsker du privattrening eller annen hjelp, så er det bare og ta kontakt med meg.
Ellers vil det bli lagt ut kursplan for 2019 i begynnelsen av januar.

Bilder fra fasilitetene

Priser

Opphold (Gjelder ikke i perioden 20.06-10.08)

300 :-
På Thorsheim Hundehotell koster oppholdet 300 kr pr. dag hele året, bortsett fra 20. juni til 10. august, da er prisen 400 kr pr. dag.
Dette betyr fra dagen din hund ankommer til dagen den blir hentet igjen.

Om du har behov for hundepass lenger enn 21 dager kan du kontakte oss om egne priser. Vi er her for  deg og din hund.

“Vi er så heldige å være beriket med mange fine turområder som din hund vil få mye glede av. Vi ser til at din hund kommer seg ut minst 3 ganger i løpet av dagen, ute i vår inngjerdede luftegård og på tur i skogen. Hunder har som regel stor glede av å kunne løpe fritt, det får den muligheten til hos oss under kontrollerte omstendigheter da vi har et innendørs område på 1000 m2.”

Kontakt oss